Luke Dragstra, kanadensaren som genomfört över 25 Ironman-distanser och över 50 kortdistanser inom Triathlon hamnade i Sverige 2013. Han övergav då elitkarriären för att satsa på coachning inom triathlon och samtidigt bedriva webshopen Trimate. Med lång erfarenhet inom sporten där han bl.a. tränat med andra toppatleter.

Trimate Club Members are entitled to 10% off all Luke’s coaching services including Bike Fitting.

Samuelssons Tak AB:  http://www.samuelssonstak.se/

Takläggning har varit vår bransch i över 40 år

Företaget Samuelssons Tak grundades 1994 av familjen Samuelsson som har mer än 40 års erfarenhet av takläggning och takentreprenad för låglutande tak. Vi är verksamma i hela södra Sverige där vi utfört takläggning på tusentals kvadratmeter tak i samarbete med Icopal, världsledande producent av tätskikt med över 100 års erfarenhet av takprodukter. Tillsammans erbjuder vi dig kompetens och styrka som är unik i takbranschen.

Högsby Sparbank: http://www.hogsbysparbank.se/index.htm

Lite skämtsamt brukar vi säga att en riktig bank har huvudkontoret på Storgatan. Det är förstås inte hela sanningen. Men som sparbank har vi med oss ett arv som är helt unikt: Vår verksamhet är verkligen lokal. Vårt huvudkontor finns på orten och den närhet vi har till våra kunder gör att vi känner dem bättre, och dom oss, än många andra aktörer i branschen. Vi brinner för det nära och lokala, och låter ofta stora delar av vår vinst gå tillbaka till bygden och till dem som lever och verkar här. Och som en röd tråd genom historien har våra grundläggande värden alltid varit desamma:

• Den folkliga förankringen är grunden för sparbankernas verksamhet
  • Sparbankerna ska genom sin verksamhet skapa ökad ekonomisk frihet för kunderna
  • Sparbankerna ska vara ortens bank och ta aktivt ansvar för utvecklingen av näringsliv och kommun
  • Sparbankerna ska vara en stark konkurrensfaktor på marknaden
  • Sparbankerna ska driva aktiv opinionsbildning för att främja stora kundgruppers intressen

Högsby Sparbank startade sin verksamhet här i Högsby 1895. Året därpå grundades Långemåla Sparbank. Och sju år senare bildades Fagerhults Sparbank. 1963 fusionerade Högsby Sparbank med Långemåla Sparbank och 1969 blev det fusion med Fagerhults Sparbank. Högsby Sparbank förvärvade 1998 Föreningssparbankens kontorsrörelse i Högsby.

Salming: www.salming.se

We are the athletes’ brand, constantly looking for new ways to play, new demands, and new needs. Old truths often need to be reconsidered, and we are not afraid to break a rule or two if necessary. Good can always be a little bit better. You can always train a little bit harder. But sometimes it is up to the equipment, and that are the occasions we aim at when we develop our gear. Do you play with us or do you dare the risk?

Trimate: www.trimate.se

Trimate AB is a Triathlon/Cycling focused sports retail company based near the city of Kalmar in Sweden. The company was started in spring 2015 as a partnership between Luke Dragstra and Nick Danlid Burke. Triathlon is our passion and our philosophy is to offer high performance products at fair prices, making the sport we love accessible to all.

Luke is an Ex-Pro Triathlete and has completed over 20 Iron distance races with a PR of 8 hours and 13 minutes. With a long history in the sport Luke has raced and trained with the very best athletes and coaches in the world, he is very well respected and has a huge knowledge of Triathlon/ Cycling products and equipment.

Trimate AB is shutting down operations and possibly selling the Webshop but Trimate Members can take advantage of 50% off anything left in the shop until everything is gone.  Just use the Code Trimate50.