Träning med Trimate SK

Vi fortsätter med konceptet att tre träningspass per vecka, simning, löpning och cykling:

Start a Free Account with TrainingPeaks.com and link with Coach Luke Dragstra: https://home.trainingpeaks.com/attachtocoach?sharedKey=DRJFET7CICBDW

You will recieve the club sessions in your TrainingPeaks account.

Träningoptionen:

Måndags: 19:30 – Simning

Tisdags:  20:00 – Simning – Boka plats med OSS (boka här)

Lorddags 8:00 – Simning – Boka plats med OSS (boka här)

Keep an eye out on our Facebook page for any club training sessions that will come up.

Eckern Triathlon 2019

Lördagen den 3 augusti kl. 15:00 går starten i Eckern Triathlon. Vår egen tävling som avgör vem som är vår bästa sprintdistansare i Triathlon 2019. Vi hoppas givetvis att du tar chansen att delta!

Eckern Triathlon är en tävling- och motionsarrangemang för alla över 16 år (födda 2001)

Nytt för i år är att man även kan tävla i lag. Detta betyder kort och gott att en simmar, en cyklar och en springer. Mer info kommer att finnas på vår Facebooksida.

Anmälan sker via swish på nummer 123 55 43 897

Pris;
Individuellt 250 kr
Lag 300 kr
Anmälan efter 2017-07-26 +100 kr

Simning – ca 380 meter
Cykling – 2 mil
Löpning – 4 kilometer

Man får välja att hoppa över simningen vid individuell start men får då starta cyklingen först efter 15 minuter.

Har ni frågor kan ni skicka mail till eckern.triathlon@gmail.com eller skicka ett pm på vår Facebooksida!

Tävlingsträning

Vi kommer inom kort att starta upp tävlingsträning i Oskarshamn och Timmernabben. Tanken är att du ska få möjlighet att träna t ex växlingar, känna formen eller rent av bara utmana dig själv. Upplägget bestäms givetvis av dem som dyker upp och vill man köra swimrun, bara cykel, endast löpning och/eller simning så gör man det. Vi ställer inga krav men vi styr upp tid, datum och plats. Allt för er skull!

Vår målsättning är att vi kör varje onsdag kl. 18 i Eckern, Oskarshamn samt varje söndag kl. 17 i Timmernabben. Mer info kommer via vår Facebookgrupp!

Ha det bäst!

UPPDATERAD SIDA

Hej på er, swimrunners och triathlonvänner!

Nu har vi börjat att åter uppdatera vår hemsida för att ni skall kunna hitta så mycket information som möjligt. Vi hänvisar givetvis gärna till vår Facebooksida där flödet uppdateras oftare. Har ni frågor så tveka inte att följa länken.

Vi ses!

Träna med Trimate Sk under hösten

trimate-run-sportklubb-on-white

Träna med Trimate Sk under hösten Nu under hösten kommer det att finnas möjlighet att kunna vara med på två träningspass i veckan. På måndagar är det simning (Oskarshamn) som står på schemat och på tisdagar är det löpning/intervall mm som gäller (Mönsterås). Passen baseras på att någon frivillig kan gå in och leda dessa ibland. Till passen kommer det att finnas färdiga tränings scheman att följa som Dragstra Promotion gör. Vi kommer att köra igång med detta under vecka 39. En stor fördel med detta är var du än bor eller befinner dig under veckan så kan du utnyttja de färdig skrivna träningsprogram som finns. Det är bara att samla ihop en liten grupp och köra på. Detta ingår i medlemskapet och kostar alltså ingenting. /styrelsen

Särskilt klubberbjudande

Skaffa dina träning och tävlingskor för det kommande året!
Bara för Trimate SK medlemmar: Om du köper något par av 2016 Salming löparskor, kommer vi att ge dig en unik kod för att få en extra 50% rabatt på alla 2015 modeller.
Kontakta info@trimate.se om du har frågor. Tack!

Salming Running – Trimate.se

miles_1

Trimate SK Dirty Duathlon Series!

ddseries banner

Mer information kommer inom kort  🙂

Trimate SK Facebookgrupp

Ni vet väl om att ni kan få all info på vår Facebooksida!

Trimate Sportklubb

(T3) General Membership cost per year: 350kr / Family membership: 500kr

Membership package

Trimate.se special club discounts:

10% off all Coaching Programs and Bike Fits at Dragstras.com/coaching

20% off all Salming running shoes

20% off any Wahoo products – Trainers and Bike computers

Special Deals on any Items at Trimate.se until stock is sold out.

10% off any StagesCycling products or even better deals for any Stages Clearance items at trimate.se – contact Luke: luke@trimate.se

Special seasonal offers will also be available exclusively to club members

Subsidised club kit. Optional Tri-suit, running tee, cycling jersey and bib shorts.

Coaching & Advice

All Trimate SK members will have exclusive access to Pro triathlete and Coach Luke Dragstra who will provide training outlines and advise. Members will also receive special discounts on training plans and coaching from Luke and Dragstras.

Club members will have access to Team Trimate athletes. These are professional or Elite Age Group athletes who are also members of Trimate SK.  Team Trimate athletes will be available to give tips and advice on training or racing via the clubs face book page and member’s area.

Training

Training days and events will be organised by the club members. The board will also be arranging unique training days/camps focusing on specific disciplines for any club members that wish to attend.

See regular Training Times under the ‘Träning’ Tab.

Racing

All club members will be able to obtain their race licence through Trimate SK.

Also set up a login at Ironman.com and choose Trimate SK as your club so that we will be listed in the Ironman Club Rankings.

The club will be arranging races throughout the year such as the Trimate Dirty Duathlon series and the club championships. Participation for members will either be free or highly discounted.

Social

Members will have access to the member’s area on trimate.se and the clubs face book page where training and other events will be organised. We want to create a social, family environment at the club and will be hosting an end of year party for all members + training days for children and other family members will also be arranged throughout the year.